Sæsonleasing?

Sæsonleasing er oplagt for dig, der ønsker en sæsonbetonet bil, men kun ønsker at betale for afgift i perioden du bruger den.

Når du sæsonleaser, betales der kun afgift i perioden du bruger bilen. Du skal derfor ikke betale afgift for de måneder, hvor bilen står stille og dermed har en lavere ydelse de inaktive måneder.

Få drømmebilen – eller få 2

Drømmer du om en cabriolet eller sportsvogn som sommerbil kombineret med en firhjulstrækker eller sedan som vinterbil?

Det lyder som drømmetænkning, men er muligt og en særlig populær ordning inden for sæsonleasing.

Når du sæsonleaser, betales der kun afgift på den “aktive” kontrakt. Du betaler derfor ikke afgift på begge biler samtidig, men kun den af bilerne du har i brug. Når det er tid til at få skiftet bilen efter endt sæson fjernes nummerpladerne, så du ikke skal betale afgift, før bilen atter skal i brug.

Eksempel på sæsonleasing-aftale 

Sæsonleasingaftaler kan skrues sammen på mange måder. Se et eksempel på hvordan en sæsonleasingaftale kunne sammensættes:

En kunde ønsker at køre en cabriolet i sommerhalvåret. Kunden laver derfor en sæsonleasingaftale, hvor bilen er aktiv i 6 måneder over sommeren, typisk fra april til september og passiv i de 6 vintermåneder, typisk fra oktober til marts.

I perioden hvor bilen er passiv, skal nummerpladen fjernes, så bilen ikke kan benyttes. Den månedlige ydelse på bilen vil være lavere i de passive måneder, da der i disse måneder ikke betales afgift på bilen.

Sæsonleasing kan skræddersyes efter dine behov.

Sådan fungerer det med betaling:

Betalingen af en sæsonleasingaftale adskiller sig fra en traditionel flexleasing kontrakt fordi du ikke betaler afgift i de passive måneder. Den månedlige ydelse vil derfor være lavere i de passive måneder, end den er i de aktive måneder.

Grøn ejerafgift:  

Der betales ydermere ikke grøn ejerafgift af din sæsonleasede bil i de passive perioder, da nummerpladerne på bilen bliver fjernet.

Vi holder hvad vi lover

Når du er kunde hos Leasingexpert, kan du være sikker på, at de biler, vi tilbyder dig, har den stand og kvalitet, vi lover. Vi hjælper dig med at udleve drømmen om at finde verdens fedeste bil. Vi importerer den direkte til dig fra udlandet.