Landsdækkende leasingselskab

Leasingexpert blev grundlagt af dedikerede og passionerede branchefolk med mere end 30 års samlet erfaring i leasing. Det er vores mål at være det førende leasingselskab i Danmark inden for finansiel leasing.

Det betyder, at vi ønsker at skabe de bedste vilkår for vores kunder: Vi går ikke på kompromis med leasingydelsens pris og kvalitet, og vi gør alt for at levere enestående service før, under og efter, leasingaftalen er indgået. Vi lægger stor vægt på, at hele processen fra aftale til levering af bil er gennemskuelig.

Vi holder hvad vi lover

Når du er kunde hos Leasingexpert, kan du være sikker på, at de biler, vi tilbyder dig, har den stand og kvalitet, vi lover. Vi hjælper dig med at udleve drømmen om at finde verdens fedeste bil. Vi importerer den direkte til dig fra udlandet.

Altid til rådighed

Når vi indgår aftaler, sikrer vi, at alt er gennemgået sammen med dig, og at du er helt indforstået med betingelserne. For os er det afgørende, at du finder din drømmebil og indgår lige præcis den kontrakt, der dækker dine behov. Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde. Vi er altid til rådighed før og efter en aftale. Har du spørgsmål, kommentarer, eller vil du bare hilse på og få inspiration til din næste drømmebil: Du er altid velkommen i ét af vores 6 bilhuse i Ålborg, Århus, København, Roskilde, Hørsholm og Helsinge.

God forretningsskik og -etik

Leasingexpert følger brancheorganisationen ”Finans og Leasing”, der har fastlagt regler for god forretningsskik og -etik.. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Denne side benytter cookies Læs mere