Leasing

Når du leaser din drømmebil hos leasingexpert, lejer du i praksis bilen af os og får overdraget brugsretten til bilen i en aftalt periode.

Vi samarbejder med de største finansieringsselskaber i Danmark, som er med til at sikre dig som Leasingexpert kunde de allerbedste vilkår på markedet, når det kommer til pris, service og sikkerhed.

Som ved almindelig finansiering, lægger du en udbetaling – og herefter en månedlig ydelse i hele perioden.

Hos leasingexpert er finansiel leasing den mest anvendte finansieringsform. Det er nemlig en af de billigste måder at erhverve en nyere, eksklusiv bil på.

Bilen – med meget ekstraudstyr – findes ofte i Tyskland, hvor toppen af bilens værdi er afskrevet. Der er ingen kilometer-begrænsning. Kontraktperioden er typisk 12 måneder. Årsagen til kontraktperiodens længde er, at afgiften efter 12 måneder vil være faldet. Det betyder, at du med fordel kan indgå en ny kontrakt, hvor den månedlige leasingydelse vil være lavere.

Leasingexpert tilbyder:

Flexleasing/privat – når du som privatperson vil lease din drømmebil.

Når du leaser din drømmebil hos leasingexpert, lejer du i praksis bilen af os og får overdraget brugsretten til bilen i en aftalt periode.

Som ved almindelig finansiering, lægger du en udbetaling – og herefter en månedlig ydelse i hele perioden.

Hos leasingexpert er finansiel leasing den mest anvendte finansieringsform. Det er nemlig en af de billigste måder at erhverve en nyere, eksklusiv bil på.

Bilen – med meget ekstraudstyr – findes ofte i Tyskland, hvor toppen af bilens værdi er afskrevet. Der er ingen kilometer-begrænsning. Kontraktperioden er typisk 12 måneder. Årsagen til kontraktperiodens længde er, at afgiften efter 12 måneder vil være faldet. Det betyder, at du med fordel kan indgå en ny kontrakt, hvor den månedlige leasingydelse vil være lavere.

Leasingexpert tilbyder:

Erhvervsleasing – når du skal bruge drømmebilen i virksomheden og ønsker at fratrække momsen

Skal bilen bruges til både erhverv og privat, er splitleasing en meget fordelagtig løsning.

Når man leaser som virksomhed, er det en fordel, at kapitalbindingen er lavere end ved køb. Erhvervsleasing er derfor en fordel for de virksomheder, som ønsker at styrke likviditeten i stedet for at binde pengene i biler.

I leasingperioden står leasingtager som bruger, mens leasingselskabet er angivet som ejer af bilen.

Herudover skal man ved finansiel leasing – modsat operationel leasing – ikke bekymre sig om dyrt overkørte kilometer eller ridser i lakken ved tilbagelevering af bilen, da kontraktforholdende er anderledes.

Splitleasing – Til dig, der ønsker at bruge drømmebilen både privat og erhvervsmæssigt

Med et simpelt, GPS-styret køreregnskab kan du undgå beskatning af fri bil. Splitleasing er en løsning, hvor bilen deles ud på to leasingkontrakter. Det betyder at splitleasing er en leasingform, hvor udgifterne til en leasingbil deles af to parter. En arbejdsgiver og en arbejdstager. Leasingkontrakten fordeles mellem den private og den privates arbejde (firma). Ydelserne fordeles mellem de to parter efter forholdet mellem de private kørte km. og de erhvervsmæssige kørte km.

Udgør privatkørslen fx kun 20 pct. af månedens kørsel, så betaler privatkunden kun 20 pct. af den samlede ydelse. De resterende 80 pct. svarer arbejdsgiveren for.

Ved denne form for leasing bliver den private kørsel ikke beskattet, idet arbejdsgiveren ikke stiller en bil til rådighed, men at det er den private der har tegnet en leasingkontrakt på bilen.

En splitleasing kontrakt omfatter to kontrakter, en til den private og en til arbejdsgiveren. I kontrakten skal følgende oplyses: udbetaling, løbende ydelser (erhverv/privat) samt en restværdi, som bilen indfries til ved kontraktens udløb.

Fordelene ved splitleasing er at man ikke bliver beskattet af frimabil. Det er også en fordel for din arbejdsgiver, idet du betaler din private andel af udgifterne.

Uanset hvilken form for finansiel leasing du vælger, er følgende fælles for alle aftaler:

– Ingen kilomenter-begrænsning
– Lav afskrivning
– Fleksibel og kort bindingsperiode
– Du betaler selv afskrivning og hæfter for restværdien og betal bilens driftsomkostninger i leasingperioden.

FØR LEASING

Forhåndsgodkendelse
Kan du svare JA til nedenstående, så er du forhåndsgodkendt – simpelt !

PRIVAT

  • Du/I er ikke registreret i RKI
  • 3 lønsedler
  • 1 årsopgørelse

Du/i har en indkomst som samlet er mere end:

Investeringssum op til 125.000kr Minimumsbruttoløn på 25.000kr.
Investeringssum op til 125.000kr til 250.000kr Minimumsbruttoløn på 30.000kr.
Investeringssum op til 250.000kr til 350.000kr Minimumsbruttoløn på 40.000kr.
Investeringssum op til 350.000kr til 450.000kr Minimumsbruttoløn på 50.000kr.
Investeringssum over 450.000kr Minimumsbruttoløn på 60.000kr.
Investeringssum forstås bilens samlede pris, inkl. periodeafgift, fratrukket udbetalingen.

ERHVERV

  • CVR.nr.
  • Positivt resultat i seneste regnskabsår
  • Min. 300.000kr i egenkapital
  • Min. 20% soliditetsgrad

Finder bilen og beregner et tilbud

For at kunne beregne et tilbud til dig, skal vi bruge et link på en bil uden afgift.

Såfremt du ikke helt ved, hvilken bil du vil have, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper dagligt mange glade kunder med at finde drømmebilen, så vi vil hellere end gerne hjælpe dig også.

Import af bilen

Såfremt du finder en bil i fx Tyskland, som du gerne vil have, så står vi klar til at hjælpe dig med at få bilen fragtet til Danmark.
Vi sørger for hele dialogen med forhandleren. Vi får tilsendt information om bilens historik, servicehistorik, dæk, standen på bilen, om det er er en ryger ikke-ryger bil mm. Såfremt du accepterer standen på bilen, underskrives dokumenterne og betaling gennemføres.
Dernæst sender vi en mand ned til forhandleren, som gennemgår de ting , der er oplyst om bilen. På den måde sikrer vi os, at det også stemmer overens med bilens virkelige stand. Såfremt der skulle være noget, der ikke stemmer overens med aftalen, tager vi dialogen med forhandleren og løser problemet. Du kan derfor have ro i maven og være velvidende om, at du ligesom vores andre kunder, der importerer, vil få en fin og køreklar bil hjem i den aftalte stand.

Mens du leaser

Service og garanti

Medmindre du har tilkøbt en serviceaftale og en garantiaftale (kontakt os for mere information), så er det dig som bruger der står for at servicerer og vedligeholde bilen. Vi har ingen krav om at det bliver gjort på et mærke værksted, men det skal være på et autoriseret værksted.

Skade

Såfremt at du skulle være uheldig og få en skade kontakter du forsikringen direkte, vi og vores samarbejdspartner får automatisk besked.

Efter endt leasingperiode

Udløb af kontrakt

Når vi nærmer os udløb af kontrakten, vil du blive kontaktet af os. Så vil vi tage en snak med dig mht. om du ønsker en ny bil, forny aftalen eller noget tredje. Hvis du fornyer din aftale, ordner vi alt det administrative og du kan blot køre videre i bilen som hidtil.

Aflevering af bil

Bilen skal afleveres i samme stand som ved udlevering, dvs.:

– Rengjort indvendigt og udvendigt
– Korrekt vedligeholdt
– Alle skader skal være udbedrede, herunder buler, ridser og lignende
– Med alt tilhørende udstyr, herunder nøgler, nøglekort, kodekort, instruktionsbog, servicehæfte, sommerdæk, vinterdæk, udstyr iht. leasingkontrakten og andet fastmonteret udstyr

Hjælp til videresalg

Som en del af det at være kunde hos Leasingexpert, er det gratis for dig at få hjælp til videresalg.Grundet vores store netværk kan det være fordelagtigt for dig, at lade os hjælpe dig.

Vi kan fx sælge din bil til en af vores eksisterende kunder på en ny leasingkontrakt.

På bestemte biler så giver det faktisk bedre mening at afsætte bilen på en auktion, hvor forhandlere fra hele Europa kan byde med. Her oplever vi en stor efterspørgsel på biler med meget udstyr, og dette er på trods af, at bilerne måske har mange kilometer på tælleren.

Såfremt du ønsker vores hjælp til videresalg via auktion, kan du efter aftale aflevere bilen hos os, og så tager vi os af resten. Vi holder dig naturligvis informeret helevejen igennem, og der foregår intet uden din accept. Du har dermed har fuld gennemsigtighed.