Leasingprocessen forklaret

Gå til alle biler

Beskrivelse af bilen

I dette indlæg bygger vi videre på de grundstene vi lagde i de første tre leasing-guides. Efter at have gennemgået de forskellige typer af flexleasing, forklaret hvad fordelene er og gennemgået prisstrukturen i en leasingaftale, er det måske nok meget rart at forstå selve leasingprocessen. Problemet med at gennemgå leasingprocessen er, at det langt fra er alle leasingselskaber der deler process. Her får du en leasingprocessen forklaret i form af vores leasingprocess.

Første skridt af leasingprocessen forklaret

Du har læst lidt rundt omkring, og du er blevet interesseret i at lease en bil. Du har dannet dig en ide omkring, hvilken bil du vil have. Eller i hvert fald, hvad dine behov er. For at være helt sikker på, du har en god grund forståelse for, hvad der er muligt indenfor dit budget og med dine behov, kan det være en god ide at kigge lidt rundt på forskellige leasing sites og se hvilke biler de har, f.eks. her. Du kan se et udsnit af de biler, vi tilbyder her. Når du så har en ide, kan du enten benytte vores formular på den enkelte bil (og senere blive ringet op af en af vores leasing eksperter) eller du kan ringe til en af vores leasing eksperter direkte på 51 35 22 11 eller 24 67 22 11.

Anden skridt af leasingprocessen

I samtale med en af vores eksperter, finder i frem til en bestemt bil model du gerne vil have og som du kan præ-godkendes til. Præ-godkendelsen tager typisk ikke mere end 2 timer. Vores leasing eksperter går så igang med at finde den ønskede model (med det ekstra udstyr du drømmer om) i Tyskland. Når de finder en (eller flere), laver de beregninger på, hvordan en flexleasing aftale kan struktureres. Det bliver sendt til dig, og herefter får du en chance for at gå det igennem. Har du nogen spørgsmål eller ønsker du at dreje lidt på talene kontakter du din leasing ekspert, og han finder ud af det for dig. Når begge er tilfredse med prisstrukturen og bilen, siger du go til eksperten, og vi kontakter forhandler i Tyskland.

Tredje skridt af leasingprocessen

I tredje skridt af leasingprocessen kører vi i princippet i to spor. På den ene side bliver du kreditgodkendt af vores kreditpartner. For at blive godkendt er det vigtigt du/I kan fremvise tre løn sedler, en årsopgørelse og at du ikke står i RKI. Det tager maks 24 timer for dig at blive godkendt. I mellemtiden tager vi fat i forhandleren i Tyskland og sikre os, at bilen er i god stand - vi gennemgår blandt andet en rapport, der tjekker op på 142 punkter. Når du har dobbelt godkendt bilen med os, tager vi ned og henter den.

Sidste skridt af leasingprocessen forklaret

Inden vi kører fra Tyskland, sikre vi selvfølgelig at alt er som det skal være. På vejen hjem med bilen får vi den så toldsynet og indregistreret på danske plader. Nu er det tid til, du får dine nøgler og kan køre afsted med bilen. Selvfølgelig gennemgår en af vores leasing eksperter bilen med dig, og I snakker de sidste ting igennem.

Det er værd at vide, at selvom det måske lyder som en lang process, går der typisk ikke mere end tre dage fra, du har underskrevet kontrakten til, du har bilen i din indkørsel. Så længden på processen afhænger mest af, hvor sikker du er på, hvilken bil du vil have.

Er du klar til at lease? Så kan du se et udvalg af biler her, eller du kan ringe til Jens (24 67 22 11) eller Sten på (51 35 22 11) og få en snak omkring dine behov.

Kilometer

Acceleration s.

Indregistreret

HK, Brændstof,

Antal KM/L

Antal gear

PrivatErhverv
Månedlig ydelse kr. kr.
Udbetaling kr. kr.
Restværdi Ekskl. moms & afgift kr.
Periode måneder

Kontakt Leasingexpert for mere information vedr.

Oplysningerne bliver sendt til Leasingexpert afdeling