Bag om Leasingexpert

Sten Johansen har mere end 20 års erfaring med salg og optimering af arbejdsgangen fra nogle af de største virksomheder i Danmark. Derfor var det ganske naturlig, da drømmen om at blive selvstændig, at det skulle være flexleasing af biler. Det er en branche hvor det virkelig gælder om, at holde tungen lige i munden og give den bedst mulige service, når man hjælper kunderne med at finde den helt rigtige bil.

Ret hurtig blev der opbygget et forhandlernetværk i Danmark, som så potentiale i at arbejde sammen med et firma hvor der er styr på tingene. Derfor har vi nu Leasingexpert i Birkerød, København, Randers og Aalborg samt flere andre forhandler som gør brug af vores professionelle tilgang til flexleasing. Jens Christensen blev ansat til at varetage alle forhandlerne, da han har mange års erfaring med distribution og forhandler kontakt.

Sammen med vores forhandler leaser vi mere end 100 biler ud om året og har branchens højeste genleasingsprocent, som er et tegn på at kunderne er tilfredse med den service og bil, som de har leaset hos Leasingexpert.

WhatsApp Image 2020-11-11 at 10.46.07 (002)

Sten Johansen

Adm. Direktør

WhatsApp Image 2020-11-11 at 11.00.21 (002)

Jens Christensen

Konsulent

Hvis du har spørgsmål om din model, udstyr, farver, leveringstider osv., sidder vores rådgivere klar med hjælp. De er eksperter i flexleasing og kan hjælpe dig med at afdække dine reelle behov. De kan også oplyse priser så du ved præcis, hvad du går ind til. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger – så vender vi tilbage hurtigst muligt.