Hvad koster det at lease en bil? Prisstrukturen forklaret

Gå til alle biler

Beskrivelse af bilen

Leasing pris - hvad koster det at lease hos os?

Overvejer du at lease din kommende bil i stedet for at købe? Er der opstået et behov for en ekstra bil at køre i for at gøre hverdagen nemmere? Kan det betale sig at lease en bil, og ikke mindst har du behov for en overskuelig leasing pris? Der er mange overvejelser og mange spørgsmål, når behovet for en ny bil opstår. Vi giver dig mulighed for at kunne lease din drømmebil hos os, og vi har forskellige muligheder for privatleasing priser. Vi tilbyder også splitleasing, hvis du både kan lease bilen privat og til erhverv. Det er dog også muligt udelukkende at lease til erhverv. Hos Leasingexpert har vi forskellige løsninger til fornuftige leasing priser, og med vores mangeårig erfaring hjælper vi dig sikkert gennem beslutningsprocessen, så du kan tage den mest optimale beslutning om din fremtidige bil.

Undersøg din leasingpris hos os

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at undersøge din leasing pris hos Leasingexpert. Der er tre tal, du skal være opmærksom på, når du undersøger leasing pris hos os:

  • Udbetaling eller førstgangsydelse
  • Månedlig udbetaling
  • Restværdi

Du skal være opmærksom på, at i leasingperioden skal du sørge for service og vedligeholdelse af bilen på et autoriseret værksted. Det er dog muligt at tilkøbe en garantiaftale og en serviceaftale hos os. Kontakt os gerne, og vi hjælper med at finde den bedste løsning for dig.

Hvis din bil bliver skadet, skal du kontakte dit forsikringsselskab for at afdække skaden, og de vil give os direkte besked.

 

Uddybning af tallene til din kommende bil leasing priser

Udbetalingen er summen, du betaler, inden du får bilen. Den dækker oftest over alle etableringsomkostningerne og afskrivning af bilens værdi. Jo højere udbetalingen er, jo mindre vil den månedlige udbetaling og restværdi være. Dette er et engangsbeløb, hvilket vil sige, at du ikke får pengene tilbage igen, når din leasingperiode er færdig. Find vores priser leasing bil på vores hjemmeside, hvor du kan se vores store udvalg.

Den månedlige udbetaling for at lease bil pris, skal betales en gang om måneden for at beholde brugsretten til bilen samt til registreringsafgift. Du kan vælge at lave en leasingaftale på 12, 24 eller 36 måneder. Din månedlige udbetaling kan blive mere eller mindre alt efter, hvor meget du betaler i udbetaling til at starte med.

Restværdien er bilens estimeret værdi efter endt leasingaftale. Det vil have en stor betydning for dig, da du selv skal sørge for at sælge bilen videre, og det er vigtigt, at restværdien er kalkuleret korrekt, så du ikke står med et stort tab efter endt leasingaftale. Du kan selvfølgelig altid forlænge din leasingaftale, og vi altid guide dig til den mest fornuftige løsning.

 

God pris leasing og gennemskuelige leasingpriser på biler

Vi har mere end 30 års erfaring med leasing af biler, og hos os er du sikret en ærlig rådgivning samtidig med god personlig kunderservice. Vi tilbyder transparente leasingaftaler, og derfor har vi branchens største genleasingsprocent, hvilket betyder at vores kunder ønsker at forblive hos os. Vi er en landsdækkende leasingkæde, og vi har selvfølgelig prisgaranti. Med det store udvalg af biler kan du med garanti finde en bil, der passer til dit behov, og vi tager gerne din nuværende bil i bytte.

Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med leasing af bil priser. Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvorefter vi sender et tilbud til dig på pris på leasing af bil. Du kan også kontakte os på tlf. 5135 2211 eller på mail: salg@leasingexpert.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilometer

Acceleration s.

Indregistreret

HK, Brændstof,

Antal KM/L

Antal gear

PrivatErhverv
Månedlig ydelse kr. kr.
Udbetaling kr. kr.
Restværdi Ekskl. moms & afgift kr.
Periode måneder

Kontakt Leasingexpert for mere information vedr.

Oplysningerne bliver sendt til Leasingexpert afdeling