Godkendelse til leasing

Gå til alle biler

Beskrivelse af bilen

Det er ikke ualmindeligt, at man bliver en smule i tvivl om præcis, hvad der skal til, for at man kan opnå godkendelse til leasing. Det er egentlig ikke så svær en process at blive godkendt, men det er klart, der er nogle krav, der skal opfyldes. Disse krav ændrer sig på baggrund af hvor dyr en bil, du vil lease. Du kan læse mere om prisstrukturen og prisen på leasing i vores tidligere indlæg her. Er du mere nysgerrig på selve processen med leasing, fra du finder drømme bilen til den holder i din indkørsel? Så kan du læse om det her.

Hvad skal der til? (For godkendelse til leasing privat)

For du kan godkendes til leasing, er der nogle basale krav, der skal opfyldes. De kan egentlig opsummeres til, at du har den nødvendige udbetaling, du tjener nok, og du ikke må være registreret i RKI. For at vi kan vurdere, om du tjener nok til den gældende leasingaftale, kræver det, at du kan dokumentere din indtægt i form af de tre seneste lønsedler og en årsopgørelse.

Et pejlemærke til om du tjener nok til at blive godkendt til den pågældende bil, du gerne vil lease, kan du finde her. Ved investeringssum forstås bilens samlede pris, inkl. periodeafgift, fratrukket udbetalingen.

  • Investeringssum op til 125.000kr kræver en minimumsbruttoløn på 25.000kr.
  • Investeringssum op til 125.000kr til 250.000kr kræver en minimumsbruttoløn på 30.000kr.
  • Investeringssum op til 250.000kr til 350.000kr kræver en minimumsbruttoløn på 40.000kr.
  • Investeringssum op til 350.000kr til 450.000kr kræver en minimumsbruttoløn på 50.000kr.
  • Investeringssum over 450.000kr kræver en minimumsbruttoløn på 60.000kr.

Det vil sige, at langt de fleste mennesker kan få den bil, de vil have, har de en bruttoløn på 30.000kr. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har en ægtefælle eller partner, kan det være en hjælp at søge om godkendelse sammen, da I tilsammen tjener mere.

Hvad skal der til? (til leasing erhverv)

Hvis du flexleaser til erhverv, ændrer kravene sig. Det betyder, det ikke længere er din privatøkonomi, det afhænger af. For at du kan blive godkendt til flexleasing gennem erherv, kræver vi:

  • Et CVR nr.
  • At virksomheden har haft et positivt resultat det sidste regnskabs år.
  • Minimum 300.000kr i egenkapital
  • Minimum 20% soliditetsgrad.

Regner du med, at du skal bruge din bil både til erhverv og privat, kan en god løsning være split leasing. Her bliver det en kombination af privatøkonomi og virksomhedens regnskab, der har indflydelse på, om du bliver godkendt til leasing.

Er du klar til at lease drømmebilen? Så tag fat i vores leasingexpert Jens (24 67 22 11) eller Sten (51 35 22 11) og få startet processen.

Kilometer

Acceleration s.

Indregistreret

HK, Brændstof,

Antal KM/L

Antal gear

PrivatErhverv
Månedlig ydelse kr. kr.
Udbetaling kr. kr.
Restværdi Ekskl. moms & afgift kr.
Periode måneder

Kontakt Leasingexpert for mere information vedr.

Oplysningerne bliver sendt til Leasingexpert afdeling