Flexleasing: Fordele og ulemper

Gå til alle biler

Beskrivelse af bilen

I sidste uge bragte vi et blogindlæg, der forklarede de forskellige former for flexleasing, du kan læse det her. Ligesom med alt andet, er der fordele og ulemper ved at flexlease sin bil. Dem har vi forsøgt at samle i en overskuelig liste for dig her - deraf titlen flexleasing: fordele og ulemper. Vil du hellere læse om selve leasingprocessen? Så besøg det her link.

Fordele ved flexleasing

  • Mindre pengebinding i bil ved flexleasing end ved traditionelt bilkøb. Da man ikke skal binde penge til både registreringsafgiften og bil, men kun bilen.
  • Du skal ikke betale 150% registreringsafgift. Den bliver fordelt ud på månederne, og alt efter bilens alder skal kun betales imellem 0,5% og 2% i registreringsafgift hver måned.
  • Flere køber til bilen, når den skal sælges pga. der ikke er registreringsafgift på bilen, da bilen kan sælges til en køber i Danmark og i udlandet.
  • Mindre værditab på en bil der flexleaset pga. der ikke er registreringsafgift. Det giver sig selv, at hvis en bil taber 15% i værdi om året, så er det mindre hvis værditabet kun er på selve bilen og ikke også 15% af registreringsafgiften og bilen.
  • Billigere bilforsikring fordi bilen blot skal forsikres for bilens værdi uden registreringsafgift.

Ulemper ved flexleasing

  • Du skal købe bilen uden afgift efter endt leasingperiode, eller henvise bilen til en køber. Men igen hvis du køber en bil med fuld afgift, så skal den også sælges til en anden, enten forhandler eller privat.
  • Du ejer ikke bilen i leasingperioden, og nogle personer ser det som en ulempe.

Vi håber, du er blevet klogere på Flexleasing: fordele og ulemper.

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt leasing er, hvad der er bedst for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os ved at følge dette link.

Kilometer

Acceleration s.

Indregistreret

HK, Brændstof,

Antal KM/L

Antal gear

PrivatErhverv
Månedlig ydelse kr. kr.
Udbetaling kr. kr.
Restværdi Ekskl. moms & afgift kr.
Periode måneder

Kontakt Leasingexpert for mere information vedr.

Oplysningerne bliver sendt til Leasingexpert afdeling